top of page
Img8985final (kopia).jpg

INREDNING

Vilken historia ska platsen, rummet berätta? Vi vill hitta din form, tillsammans med dig. När vi på Groundfloor Studio gör ett inredningsjobb börjar vi alltid med att lyssna. Vare sig det är ett badrum i en studiolägenhet eller ett helt hus. Vad har platsen eller rummet för funktion? Vilka möjligheter och begräsningar finns det? Tillsammans kommer vi fram till ett konstnärligt uttryck som passar just ditt hem, där du lever och ska trivas. 

MATERIAL OCH FÄRGERNA

Vi är inte rädda för flirtiga färgklickar. Men vi målar inte väggen röd bara för att jävlas! Tillsammans hittar vi känslan som du vill ska genomsyra ditt hem. Vi kan framhäva din personliga stil, eller hjälpa dig att hitta den med hjälp av dina berättelser. 

Vi har lång erfarenhet, kunskap och förståelse för materialval, ljus och färgsättning. Känslan i ett visst material kan stå för en stor del av atmosfären i ett rum, och vi eftersträvar alltid genuina och hållbara material med lång livslängd. 

Stacked wood planks_edited_edited.jpg
Moodboard version 2021.03.10 (dragen) (kopia).jpg

ARBETSPROCESS

Vi följer dig genom hela processen. Från gemensam idé och ritning till färdigt resultat. Vi hjälper dig att våga ta ett nytt steg, att kompromissa – eller att inte göra det. Vi för dialogen med alltifrån byggledaren och hantverkaren till återförsäljaren och finns med hela vägen. 

Img9007final-2 (kopia).jpg
Image by John Cameron
Img9079finalb (kopia).jpg
bottom of page