top of page
Koncept Utomhusscen Motala 2021.05.02 (dragen) (kopia).jpg

OFFENTLIG OCH PUBLIK MILJÖ

Färg. Fantasi. Fastklistrad – på kontoret. En offentlig miljö ska inte bara vara en plats att gå till, det ska vara en plats att trivas på, att vilja   komma till. I de utrymmen vi delar och där många människor rör sig ska också många människor kunna trivas. En restaurang är så mycket mer än sin meny precis som ett kontor gärna ska vara mer än en arbetsplats. Atmosfären, känslan när man kliver in genom dörren, vad som ligger i luften, ljuset. Allt det där kan vi hjälpa dig som kund att hitta rätt i. 

Vi hjälper dig med ditt kontor, restaurang, butik, utomhusmiljö, utställ- ning eller varför inte utomhusscen. Inget projekt är för stort eller litet. 

MATERIALEN OCH FÄRGERNA

Vi har lång erfarenhet, kunskap och förståelse för materialval, ljus och färgsättning. Känslan i ett visst material kan stå för en stor del av atmosfären i ett rum, och vi eftersträvar alltid genuina och hållbara material med lång livslängd. En offentlig miljö ska tåla mycket användning. 

På offentliga platser krävs lugn och trygghet, men också inspiration. Här blir konstnärliga val lika viktiga som i hemmet, och lågmäldhet kan få möta en färgbomb på rätt plats. Skandinaviskt stilrent kan gifta sig med en knallig kulör. 

Vy från norr.jpg
LYCKHEM (dragen) (kopia).png
Bolnou-Stockholm-.jpg
DSC03133 kopiera(final)_3000px.jpg

ARBETSPROCESSEN

Vi på Groundfloor Studio hjälper dig att skapa en inspirerande miljö med ett personligt tilltal, som många personer kan och vill vistas i. Det är viktigt att vi förstår platsen, och därför börjar vi alltid med att lyssna. Vilka är ni? Vad ska atmosfären hos er berätta om? 

Vi leder arbetet från idé och ritning till slutresultat. Vi för dialogen med alltifrån byggledaren och hantverkaren till återförsäljaren och finns med hela vägen. 

bottom of page